Tips over het gebruik van deze website

Promoot een oefenwedstrijd

• Stap 1: In de 'mijn account' omgeving, zoek je oefenwedstrijd en klik op 'Promoot'
  • Stap 2: Volg de stappen van betaling.
  • Resultaat: Bovenaan de lijst met oefenwedstrijd voor 7 dagen
  • En dat voor maar € 0,70 cent per dag!
Stap 1
Resultaat
Stap 1
Stap 2

Gebruik het berichten systeem

• Stap 1: Als je ingelogd bent klik op het berichtenbakje naast de gebruikersinformatie.
  • Stap 2: Klik op 'Begin een gesprek +'
  • Stap 3: Selecteer naar wie je een bericht wilt sturen. Deze krijgt het bericht via de website in zijn berichtenbox. Ook krijgt de ontvanger een email alert!
Stap 3

Zoeken per kaart

• Stap 1: Ga via het menu naar oefenwedstrijden, wacht op de 'dropdown' en kies voor Zoek op kaart.
  • Stap 2: Gebruik links in het aantal filters om tot een passend zoekresultaat te komen.

Kies voor een clublogo

• Manier 1: Kies tijdens het plaatsen van een oefenwedstrijd bij stap 3 voor het uploaden van een Clublogo
  • Manier 2: Nadat je een oefenwedstrijd geplaatst hebt, ga via 'mijn account' naar jouw oefenwedstrijden. Klik op bewerk oefenwedstrijd en upload een logo.
  • Manier 3: Open je oefenwedstrijd terwijl je ingelogd bent. Je ziet naast het de locatie van de avatar een potlood verschijnen. Klik daarop en upload bij stap 3 een clublogo.

Contact

Neem via het onderstaand formulier contact op met de initiatiefnemers van Korfbaloefenwedstrijden.nl

small_c_popup.png

Geef je mening!

4.5/5

Je hebt de website nu een aantal keer bezocht. Wil je ons feedback geven? Help Korfbaloefenwedstrijden.nl verbeteren!

LIKE ONZE FACEBOOK